donderdag 30 januari 2014

Winter-theetassen 2014

WINTER-THEETAS 2014Het is ondertussen een bekend concept geworden: ieder seizoen stellen wij een pakket samen waarin we 3 producten hebben opgenomen die wat ons betreft zeer passend zijn voor het jaargetijde. In de “normale” theetas vind je 2 mixen en 1 los kruid, in de “deluxe” variant vind je dezelfde 2 mixen aangevuld met 1 etherische olie.

Wil je onze theetas ieder kwartaal ontvangen? Stuur dan een mail naar info@het-theekamp.nl en wij zorgen ervoor dat jij als een van de eersten dit theepakket ontvangt!

In de winter-theetas zijn de volgende producten te vinden:

- We hebben een primeur in deze theetas: de kruidenmix ‘zonnevlecht’! Een mix van citroenmelisse, lavendel, kamille, goudsbloem en zoethout maakt een heerlijk zachte, lichte en blije thee die maagwand verstevigend en ondersteunend werkt: een feestje voor je buik!

- Winter graafmix: Een mix die we graag nogmaals een plekje willen gunnen in de theetas, is deze heerlijke warme wintereditie van onze earl grey-mixen. Met onze earl grey als basis ging Willeke op zoek naar een kerstige wintermix en middels een combinatie met anijs, steranijs, kaneel en meidoorn werd een mix gecreeƫrd die reeds vele liefhebbers kent en wat ons betreft perfect past bij winterse sferen.

- Anijs: Maak nu je eigen anijsthee of anijsmelk! Dit kruid is zoet en heerlijk vol van smaak. Anijs is een kruid dat prettig ontkrampend werkt bij maag- en darmklachten. Heerlijk dus na een avond uitgebreid tafelen :-)WINTER-THEETAS 2014 DELUXE

De deluxe versie bestaat zoals altijd uit dezelfde 2 mixen als de 'normale' variant en wordt aangevuld met een passende etherische olie. De deluxe versie voor deze winter bestaat uit de primeur zonnevlecht en winter graafmix uit de earl greyreeks en ditmaal hebben we gekozen voor de etherische olie mandarijn.
Mandarijn is een opmonterende en tegelijk rustgevende geur, waardoor mandarijnolie rust kan brengen bij een zwaar gemoed. Slaaploosheid door spanning? Probeer eens een paar druppels mandarijn op een geursteen! Dit is tevens een olie die door kinderen vaak als prettig ervaren wordt en is derhalve wat ons betreft een goede kandidaat voor de kinderkamer.Met winters warme groeten,
GerJan, Karin & Willeke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten