maandag 15 april 2013

Lente-theetas 2013



LENTE-THEETAS 2013
De theetas voor deze lente bevat de allereerste groene theemix! Naast deze primeur voegen we een echte theekamp-klassieker toe aan de theetas en een spannend los kruid. Je kunt trouwens ook lid worden van de Theetas: wij zorgen er dan voor dat je altijd als één van de eersten dit seizoenspakket ontvangt. Opgeven kan door een mail te sturen naar: info@het-theekamp.nl.

De lente-theetas van 2013 bestaat uit het volgende:
- Groene lentemix. Een blije lentethee met hierin de groene thee ‘chun mee’ als basis. Aan deze zachte groene thee hebben wij guldenroede, lindebloesem, citroengras en braamblad toegevoegd om zo een mix te creëren die het prille lentegevoel omarmt.
- Ons pakket met de vier favoriete kruidenmixen uit onze winkel – Fab Four – bevat deze lentetopper die het zowel in de webwinkel als op de markten erg goed doet: lentelucht! Graag vullen we deze lekkere lente-theetas aan met deze instant klassieker!
- Als los kruid hebben we dit keer gekozen voor vlierbloesem. Dit schitterend lentekruid dat heerlijk wegdrinkt, is tevens ondersteunend bij een voorjaarsgriep en andere infecties. Je kunt er ook perfect vlierbloesemsiroop van maken! Hoe precies, dat kan je terug lezen in deze blogpost.

LENTE-THEETAS 2013 DELUXE
Naast de groene lentemix en de klassieker lentelucht zijn we op zoek gegaan naar een geschikte etherische olie om toe te voegen. Tot onze blije verrassing hadden we nog nooit petit grain meegenomen in een theetas deluxe en hoe goed past deze olie bij de lente!
Zoet, houtig en met een fris citrus tintje: een ideale lentegeur. Deze olie werkt desinfecterend in de olieverdamper en kan tevens prettig zijn bij hoofdpijn en migraine. En net als mandarijn is deze olie rustgevend voor kinderen.

Bestel je favoriete theetas vandaag nog! En als je abonnee wilt worden, horen we dat natuurlijk graag :-)

Een schitterende lente gewenst!


Met lichte lente groet,
Willeke, Karin & GerJan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten