woensdag 8 mei 2013

Ook geschikt voor huisdieren!

Dat smeerwortelzalf zijn fans kent, was bij ons zeker bekend. Al voordat deze heerlijke zalf in onze webwinkel te vinden was, werd deze al vaak aangevraagd. Nadat de reguliere smeerwortelzalf volop te verkrijgen was, ontstond de vraag voor een zalfvariant zonder toegevoegde etherische olie, zodat de smeerwortel ook gebruikt kon worden op de gevoeligere huid van bijvoorbeeld het gezicht.

Enige tijd geleden werden wij met een bijzondere vraag benaderd: of onze smeerwortelzalf ook geschikt zou zijn voor huisdieren. De variant zonder etherische olie leek ons een goede kandidaat. Wel raadden wij de eigenares aan het pootje van de hond in kwestie in te zwachtelen, omdat anders de smeerwortel opgegeten zou worden. Eventueel kon ze ook een kap voor het beestje gebruiken.

Deze week belde het baasje ons met de blijde mededeling dat het hondje helemaal opgeknapt was! Het gebruik van verband had goed gewerkt en haar huisdier was snel versteld. Erg prettig om dit terug te horen en daarom melden wij met trots: smeerwortelzalf zonder EO, ook zeer geschikt voor huisdieren! (zeer binnenkort weer voorradig)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten