maandag 1 april 2013

sonsbeekmarkten: wij zijn er weer bij!


Na de zeer positieve ervaringen van vorig jaar hebben we ons dit jaar wederom opgegeven voor de Sonsbeekmarkten. Wij zullen in ieder geval aanwezig zijn op de markten van:
- 7 april,
- 2 juni,
- 7 juli en
- 4 augustus
om iedereen kennis te laten maken met onze heerlijke producten middels theeproeverijen, massageolie testerijen en wat we allemaal nog maar meer mogen bedenken.

Kom langs en maak kennis met de nieuwste theemixen, doe jezelf of een andere een mooie nieuwe olieverdamper cadeau en wordt verliefd op de nieuwste telgen van tesori!


Dit jaar is er reeds één markt geweest, op 3 maart. Tijdens een koude en sfeervolle markt zagen we oude bekenden terug en maakten we kennis met nieuwe thee- en etherische olieliefhebbers. De nieuwe locatie tussen het hertenkamp en de witte villa beviel ons goed: erg knus zo onder de grote bomen! Eén van de bezoeksters schreef een lovende recensie en deze kun je hier teruglezen.

Graag zien we je op één van de (of alle) markten van dit jaar! En heb je een specifieke wens en wil je zeker weten dat wij jouw favoriete thee en/of olie bij ons zullen hebben? Schroom dan niet om contact op te zoeken! Mail ons, stuur ons een tweet of bezoek onze facebook-pagina.



Met lichte lentegroet,
Willeke, Karin & GerJan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten