zaterdag 5 januari 2013

winter-theetassen!


WINTER-THEETAS 2012/2013
Ieder seizoen het vaste recept: wij van Theekamp zoeken enkele producten voor je uit die wat ons betreft het beste bij het seizoen passen en bieden deze selectie je aan voor een zeer voordelige prijs. Durf je blind op onze keuzes te vertrouwen en ontvang je graag direct na het samenstellen de nieuwste Theetas thuis? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar info@het-theekamp.nl. Vermeld even welke tas je het liefste ontvangt (de normale theetas of de theetas deluxe) en wij regelen de rest!

- Wintergraaf: De laatste in de earl grey-seizoensmixenreeks is de wintervariant. Willeke maakte een mix van earl grey, anijs, steranijs, kaneel en meidoorn en dit levert een zeer smaakvolle thee op! Heerlijk kerstig, heerlijk winters, heerlijk heerlijk!

- Winterzon: In de koude en gure winterdagen willen wij ook graag een mix aanbieden die de komende lente alvast wat inleidt. Een mix van brandnetel, basilicum, venkel en cardemon zaten wij aan te denken en zo ontstond de mild kruidige mix die luistert naar de poetische naam winterzon.

- Het losse kruid dat we voor deze winter-editie toepasselijk vonden, is het overheerlijke venkel. Een geweldig kruid om mee te koken, een schitterend kruid om te drinken en ook nog eens een goed idee om mee te stomen. Het helpt tevens bij een opgeblazen gevoel na bijvoorbeeld een avond enthousiast tafelen. Je maaltijd afsluiten met een kopje venkel-thee: wij van Theekamp worden er erg gelukkig van!


WINTER-THEETAS 2012/2013 DELUXE
Ook voor de deluxe-variant kennen we een vaste routine: dezelfde mixen als uit de gewone variant, aangevuld met een etherische olie die wat ons betreft het gevoel van het seizoen perfect weet weer te geven. Ditmaal betekent dat dus naast de mixen wintergraaf en winterzon een geschikte winterolie. Wij dachten direct aan zoete sinaasappel! Omdat je er van die heerlijke winterswarme glühwein van kunt maken. Koop je favoriete rode wijn, voeg hier kaneel (al dan niet in olie-vorm), kruidnagel en enkele druppels sinaasappel-olie aan toe, even warm laten worden (niet koken!) en genieten maar.
Sinaasappel-olie heeft daarnaast een opbeurende en tegelijk ontspannende werking. Enkele druppels in de olieverdamper en de ruimte voelt weer schoon, blij en rustig.

Bestel je favoriete tas vandaag nog! :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten