donderdag 3 januari 2013

Terugkijken & de blik vooruit

2012 is voor Theekamp een zeer productief jaar geweest! Graag delen we je onze belangrijkste hoogtepunten van afgelopen jaren en nodigen je gelijk uit de komende jaren de op handen zijnde hoogtepunten met ons mee te maken! Lees je mee?

MARKTEN
2012 was voor ons overduidelijk het jaar van de markten. Tot vier keer toe hebben we onze producten met trots uitgestald op de Sonsbeekmarkt in Arnhem en hebben we genoten van de contactmomenten en inspiraties die we hebben opgedaan. Onze laatste keer van dit jaar was op 16 december tijdens een druk bezochte kerstmarkt.
De nieuwste wintermix wintergraaf, binnenkort in de winkel en nu al in de Theetas te vinden, hebben we aangeboden in de Theeproeverij en deze nieuwe topper kende gretig aftrek! Ook tesori deed het erg goed: met een mooie prominente plaats op de kraam hebben de telgen vele harten doen smelten, nieuwe fans gemaakt en nieuwe onderkomens gevonden.
Voor 2013 zijn we van plan om ons nog veel meer te richten op de verschillende markten. Zo zijn we al aan het plannen op welke Sonsbeekmarkten we volgend jaar aanwezig zullen zijn en zijn we ons aan het oriënteren op andere geschikte markten in de buurt van Arnhem, Nijmegen en omstreken. We houden je op de hoogte van onze agenda :-)

TESORI
Naast de aanwezigheid op de markten, heeft tesori het afgelopen jaar op vele manieren haar creatieve stempel gedrukt op onze webwinkel. We zijn erg trots op deze aanvulling op ons assortiment en vinden het ook erg leuk om terug te krijgen hoe goed men tesori bij de Theekamp-sfeer vindt passen. Ben je al fan? Hou dan zeker deze pagina in de gaten: op zeer regelmatige basis verschijnen hier nieuwe uitspattingen! Ben je nog geen fan? Bezoek dan vooral eens dit blog, de ervaring leert dat er voor iedereen wel een telg bestaat die het hart sneller doet kloppen.

SAMENWERKINGEN
Het afgelopen jaar is zeker ook het jaar van de samenwerkingen geweest. Mede ook door de kennismakingen op de markten zijn meerdere samenwerkingsprojecten ontstaan. Eentje die we er graag nog even voor je uitlichten, is de samenwerking met Corriosa. Ons werd gevraagd welke producten wij het meeste vonden passen bij het onderwerp ‘slapen’ en of we die producten aan wilden bieden op de expositie “Lelystad slaapt”. Dit leverde groot enthousiasme bij ons op en dus zijn nu de mixen slaap zoet, slaap zacht en sala, enkele geurstenen en de etherische olie lavendel die kant opgegaan en direct bij de opening werden onze producten goed verkocht! De expositie is nog tot 17 januari te bezichtigen op Agorahof 20, achter het Agora-theater in Lelystad.

TOEKOMST
En het hoofdstuk samenwerkingen levert gelijk een toepasselijke brug op naar een mooie blik naar de toekomst. Want ook voor 2013 zijn we reeds druk bezig met het aangaan van geschikte samenwerkingsverbanden. Zo werden we benaderd door de mensen achter de webwinkel Webvrouw, nadat zij een tweet van ons hadden gezien betreffende het blog van Willeke over vrouwenmantel. Een tijdje geleden heeft Willeke namelijk 2 nieuwe mixen gemaakt met dit kruid als basis. Het ging hier om een vernieuwd recept van vrouwenmix 1.0 en de nieuwe mix vrouwenmix 2.0. Toen de medewerkers van Webvrouw onze berichtgeving hieromtrent lazen, vroegen ze ons of deze mixen ook via hun webwinkel verkocht konden worden. Dit gaan we volgend jaar verwezenlijken en speciaal voor hen zijn we momenteel bezig met samples te maken van deze twee weldadige mixen.
En een bijpassende primeur waar we erg trots op zijn: Willeke gaat gastbloggen voor Webvrouw!
Willeke is ondertussen broedende op een mix voor moeders, welke onder de werktitel ‘nieuwe mama-mix’ al menigmaal is aangevraagd en besproken :-) We houden je op de hoogte, via blogs, twitter en facebook!

TOEKOMSTIGE PRODUCTEN
In 2013 gaat het gebeuren: wij gaan groene thee in ons assortiment opnemen! Met bijbehorende toepasselijke groene theemixen natuurlijk, want net als bij earl grey hebben we ook bij groene thee een hele reeks aan creatieve smaak-ideeën klaar liggen!
Ook gaan we onze pagina losse kruiden uitbreiden, zodat je zelf lekker aan het mixen kan slaan als je daar zin in hebt.
Wat ook op onze planning staat, zijn de zogeheten duo’s: 2 kruiden die in de perfecte verhouding een heerlijke smaakexplosie teweeg brengen. We hebben al 2 duo’s in onze winkel opgenomen, te weten Sala (salie en lavendel) en Brandnetel met braam en dit onderdeel willen we enthousiast gaan uitbreiden.

Dan rest ons nog het volgende: we wensen je al het goeds voor 2013 en hopen dat lekkere kopjes theekamp-thee daaraan kunnen bijdragen!



Winterswitte groeten,
GerJan, Karin & Willeke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten