zaterdag 28 januari 2012

Nieuw pakket: fab four!



Het is zover! Enige tijd geleden hebben we jullie via dit blog, facebook, twitter, hyves en via de theekrans gevraagd om door te geven wat jullie favoriete seizoensmixen waren. We hebben hier lekker veel reacties op gekregen en waren in staat een mooie selectie te maken.

Met trots presenteren wij dan ook vandaag: de fab four! De 4 lekkerste seizoensmixen, samengesteld aan de hand van jullie input :-)

En dit zijn de winnaars!!!:

* Winter: de winnende wintermix is winterzon, een mix van brandnetel, basilicum, venkel en cardemom. Een reinigende thee, welke zowel mild kruidig als licht fris smaakt!

* Lente: de lente-topper heeft vanaf de eerste dag al zijn eigen schare fans. Natuurlijk hebben we het over lentelucht! We maakten een combinatie van citroengras, eucalytpus, pepermunt en vlierbloesem en dat resulteerde in een luchtige en zachte mix.

* Zomer: de zonnige zomer bracht ons op het idee om hibiscus, citroengras en gember te combineren. Resultaat: avondrood! Een zomermix met een spannende twist, dieprood en zwoel.

* Herfst: De laatste mix die we wilden toevoegen was de herfstige mix genaamd vallende bladeren. Hier hebben we te maken met een aardende mix van venkel, steranijs, pepermunt en gember. Je zou het kunnen zien als een pittige variant van de bekende sterrenmixen.

En zo hebben we een pakket met de favoriete vier, samengesteld door jullie theekampers! Hartelijk dank voor jullie bijdrages en geniet met volle teugen van het eindresultaat.

Zoekende naar een naam kwamen we al snel op de verwijzing naar die andere favoriete vier: de vier jongens die met hun muziek zowel GerJan als Willeke erg kunnen bekoren: the Beatles. Welke mix zou jij toeschrijven aan welke Beatle...?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten