maandag 2 januari 2012

Winter-theetas!


Ieder jaargetijde maken wij een nieuwe theetas klaar, waarin producten te vinden zijn die naar onze mening goed passen bij deze tijd van het jaar. De winter-theetas is ditmaal gevuld met de volgende heerlijke producten:


- Winterpracht: De nieuwe mix van dit jaargetijde spreekt tot de verbeelding! Een super verwarmende mix, die erg lekker zoet wegdrinkt en tevens een spannende aanvulling heeft. Zoethout, kardemom, karwij en steranijs zorgen voor een lekker zoete en warme mix en met de toevoeging van peper en cacao heeft deze nieuwe topper een zeer spannende afdronk.


- Verwarmende zaden: Ideaal voor deze koude dagen: een mix van anijs, steranijs, venkel, karwij en kardemom. Heerlijk om te drinken na het avondeten of later op de avond. Lekker verzachtend voor de buik en heerlijk aardend door deze fijne samenstelling van zaden.


- Appelmunt: Als tegenhanger van alle zaden uit de twee mixen uit deze theetas, voegen we graag een bladeren-thee toe. We hebben gekozen voor appelmunt. Deze groene bladeren-thee smaakt een beetje als zijn bekendere broertje pepermunt, maar is net wat zachter en voller en smaakt fruitiger. Heerlijk voor een ijsthee of – wellicht een fijner idee in de winter – tijdens het ontbijt of gedurende de middag. Tevens een prettig kruid om te drinken bij (maag)krampen of misselijkheid.

Naast dat appelmunt een heerlijk kruid is om los te drinken, combineert zij trouwens ook heerlijk met de 2 mixen uit deze winter-theetas!


Winter-theetas deluxe
De winter vraagt om een verwarmende en rustgevende etherische olie en voor de winter-theetas leek Sandelhout ons een goede keuze. Deze klassieke geur komt het beste tot zijn recht als het verwarmd wordt. Enkele druppels van deze stroperige olie in een olieverdamper zorgt voor een heel gestaag en evenredig vrijkomen van een vertrouwde en rustgevende geur. Ideaal om te verdampen in de woonkamer, welke tijdens de koudere dagen soms wat bedompt kan aan voelen. In de deluxe versie dus, tezamen met natuurlijk de 2 mixen winterpracht en verwarmende zaden plus het losse kruid appelmunt!

We hopen dat onze nieuwe pakketten bij zullen dragen aan de wintervreugde of juist aan de winter-inkeermomenten. Waar je ook maar behoefte aan hebt, we wensen je al het moois toe voor deze winter en we proosten graag met een kopje Winterpracht op het afgelopen mooie jaar... En wensen jullie allemaal een schitterend en smaakvol 2012!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten