zondag 26 februari 2012

Rooibosreeks



Rooibos is een heerlijke thee die zijn oorsprong kent in Zuid-Afrika. Deze ietwat rode thee (vandaar ook de naam: rooibos is afgeleid van de term "rood bos") bevat geen cafeïne, is rijk aan mineralen en zit vol anti-oxidanten. Met zijn licht zoete smaak is dit een erg fijne thee om los te drinken, en tevens een zeer goede kandidaat om mee te mixen!

Wij van Theekamp hebben rooibos dan ook als basis gebruikt om voor ieder seizoen een mix te maken die de smaak en het gevoel van dat jaargetijde weet vast te houden. En nu voor alle seizoenen een mix bestaat, bieden we je het viertal - voor een sterk gereduceerde prijs - graag in 1 pakket aan!

- lenterooibos: De lentevariant is verkwikkend en verfrissend door de toevoeging van citroengras en appelmunt. Een ideale middagthee en tevens geschikt als ijsthee! Deze mix heb je wellicht al eens mogen proeven: lenterooibos is vaak ingezet als sample-thee.

- Zomerrooibos: Een mix die met de combinatie van rooibos, eucalyptus en citroengras erg goed bij het zomernamiddag gevoel past. Denk aan liggen in het hoge gras, terwijl de krekels om je heen ontwaken.

- Herfstrooibos: Denk aan mooie herfstkleuren en vanuit een warme kamer kijken naar de regen die buiten valt. Een heerlijke mix van rooibos, guldenroede, berkenblad en hysop.

- Winterrooibos: Een combinatie van rooibos met kaneel en gember heeft een heerlijk verwarmend effect op maag en gemoed!

We hopen dat het viertal uit deze reeks je goed mag smaken. De rooibosreeks is 10% goedkoper dan wanneer je de 4 mixen los zou bestellen, dus wat ons betreft een vriendelijke prijs om dit pakket eens uit te proberen! Vanzelfsprekend blijven de losse rooibosmixen ook gewoon te koop in onze webwinkel. Kijk ook uit naar de honeybushreeks: een viertal seizoensmixen met als basis honeybush, familie van de rooibos!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten