maandag 29 september 2014

Herfst-theetas 2014

In de herfst-theetas van 2014 zijn de volgende 3 producten te vinden:

- Witte herfstmix: we starten met een tweede mix met onze witte thee als basis. Willeke nam pai mu tan als basis en mixte dit met fenegriek, cranberries, guldenroede en zoethout en kwam zo tot een herfstig friszure smaakmaker! Sluit je ogen als je deze thee drinkt en je ziet de bladeren voor je neus van de bomen vallen, je waant je in een sfeervol herfstbos en je wroet met de neuzen van je lekkere warme wandelschoenen in de mossige grond.

- vallende bladeren: een heerlijke herfstmix van venkel, steranijs, pepermunt en gember. Deze combinatie maakt deze mix zowel pittig als aardend. Zie het als een pittige variant van de overbekende sterrenmixen.

- rooibos een perfect kruid voor deze tijd van het jaar! Rijk aan mineralen en oxidanten en zo een goede thee om de weerstand hoog te houden in de koudere maanden van het jaar. Kruidig, zoet en nootachtig en lekker ontspannend!

Zoals ieder kwartaal hebben we ook voor de herfst-editie een deluxe variant bij elkaar gezocht. In de deluxe-versie vind je altijd dezelfde kruidenmixen (ditmaal dus witte herfstmix en vallende bladeren) aangevuld met een etherische olie.

Voor de herfst kiezen wij voor petit grain: zoet, houtig, met een fris citrus tintje!

Petit grain werkt desinfecterend voor de luchtwegen en kan een prettig effect hebben bij hoofdpijn en migraine. En de theekamp-tip van deze herfst: enkele druppels petit grain verdampen in de vergaderruimte houdt iedereen scherp en geinspireerd.

Bestel vandaag nog jouw theetas en we sturen deze zo spoedig mogelijk naar je op!


Met gouden herfstgroet,
Willeke, Karin & GerJan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten