maandag 2 september 2013

Nieuwe menu-indeling

De vakantie die Theekamp in augustus heeft genomen, hebben we zo nuttig mogelijk besteed. Naast het verdiende bijkomen en uitblazen en opladen voor een volgende schitterende periode, zijn we ook druk in de weer geweest met de webwinkel!


Zo hebben we enkele heerlijke nieuwe producten toegevoegd,waaronder de instant klassieker groene zomermix.Ook tesori is lekker creatief geweest en introduceert in september enkele zeer schattige nieuwe telgen :-)


De vakantieperiode hebben we tevens gebruikt om op de achtergrond de webwinkel eens goed onder handen te nemen. Al enige tijd stonden we klaar voor een update van de techniek waarin onze winkel gebouwd is. Deze maand hebben we deze update doorgevoerd en we zijn erg trots op het resultaat!


De update is aan de voorkant van onze webwinkel het beste te zien in de nieuwe menu-indeling. Doordat we nu ook groene thee,earl grey en dergelijke basisthee-en in ons assortiment hebben opgenomen, leek het ons goed het menu eens goed door te lichten. Het menu is nu ingedeeld aan de hand van de basis van de thee.
- Gaat het je vooral om losse kruiden?
- Ben je op zoek naar een mix waarin alleen kruiden zijn verwerkt?
- Welke twee kruiden vormen nu perfecte duo's?
- Liever alle thee-en met earl grey op rij?
- Zwaar van fan groene thee en op zoek naar een overzichtelijke pagina waarin alle groenen te vinden zijn?
- Of toch liever honeybush of rooibos als basis?
Met de nieuwe menu-indeling zijn alle thee-en snel en overzichtelijk terug te vinden.


Kom je eens kijken? We horen graag of je wegwijs kunt met onze nieuwe indeling en of je je favorieten snel en gemakkelijk kunt vinden :-)


Met zonnige zomergroet,
Willeke, Karin & GerJan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten