woensdag 4 april 2012

Lente-theetas



LENTE-THEETAS 2012
De lente-theetas heeft deze keer de primeur: de eerste mix met de zwarte thee earl grey is te vinden in dit pakket en mag luisteren naar de naam: groene graafmix!

- Groene graafmix: Voor deze mix maken we gebruik van Earl Grey als basis thee. Earl Grey is een melange van zogeheten zwarte thee uit India en Ceylon waar bergamotolie aan toegevoegd is. Dit zorgt reeds voor een melange met een frisse geur en een citrusachtige smaak. Deze thee hebben wij vervolgens als basis gebruikt en vervolgens citroengras, citroenmelisse, appelmunt en vlierbloesem aan toegevoegd om zo een prettige, zachte en toegankelijke lentemix te maken. Denk groen, denk openend en denk vooral lente, lente en nog eens lente!

- Brandnetel met braam: groen is het woord voor deze theetas, want ook brandnetel met braam zal in dit pakket te vinden zijn. Een zacht combinatie van brandnetel en braamblad, wat zorgt voor een ideale mix om in flinke hoeveelheden te drinken: een voorjaarsschoonmaakthee!

- Citroenmelisse: ook het losse kruid valt in de categorie groen, groener, groenst. Citroenmelisse is fris en citroenachtig van smaak, wat voor een fijn lentegevoel zorgt. Dit kruid helpt tevens op een zachte en rustig manier tegen nachtmerries en hoofdpijn.

LENTE-THEETAS 2012 DELUXE
Naast primeur earl grey-mix groene graafmix en de zachte mix van brandnetel met braam is de deluxe versie aangevuld met de etherische olie lemongrass. Om in de sfeer van groen te blijven kozen we voor deze zeer frisse en citroenachtig geurende olie. Heerlijk om tijdens of na het schoonmaken te verdampen: het zuivert de lucht en maakt de luchtwegen vrij. Het hoofd wordt helder, helpt tegen hoofdpijn, is heilzaam bij een jetlag en frist een muf geworden vergaderzaal weer op.

Kies je favoriete lente-theetas en laat die lente maar komen en stromen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten