maandag 2 april 2012

Lente!


De lente laat zich dit jaar direct van haar beste kant zien! De zon is overtuigend aanwezig, de eerste verbrande neuzen zijn reeds gemeld en de wereld verwelkomt een nieuwe lichting aan jong, groen en kleurrijk. Een heerlijke tijd voor ontwaken en nieuwe plannen maken, of juist verder te gaan met de plannen die een winter hebben mogen broeden. We wensen iedereen succes in het vinden en verwezenlijken van de ideeën en minstens zoveel plezier met het laten opborrelen van nieuwe dromen en plannen. Met zoveel zonuren zal dit hopelijk met een grote glimlach mogen gebeuren!


VERHUIZING
Karin is toegetreden tot het Theekamp-team! In de afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met alle theeën, oliën, zalven, potjes, zakjes, etiketten, doosjes, postzegels, bubbeltjesenveloppen, olieverdampers, thee-eieren, geurstenen en wat al niet meer, te verhuizen. Alles is netjes overgekomen en Karin is met vol enthousiasme begonnen met haar werkzaamheden als inpak- en verzendkanon. En ook als deelneemster aan onze denktank heeft ze reeds mooie en bruikbare nieuwe ideeën aangedragen!

Let maar eens op bij je volgende bestelling: er zit nu dus ook een beetje aandacht & liefde van Karin bij!

PROMO
Afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuw promomateriaal. Postkaarten, samples, visitekaartjes: allemaal middelen om offline mensen te enthousiasmeren voor onze online winkel. En we zouden het leuk vinden als ook jij ons hierbij zou willen helpen: laat je familie, vrienden, bekenden en niet zo bekenden je favoriete thee proeven of olie ruiken en vermeld even waar je dit heerlijks gevonden hebt. Wij zitten dan dankbaar klaar om al die nieuwe bestellingen van al die nieuwe Theekampers te verwerken!

WILLEKES BLOG
Graag brengen we nogmaals het blog van Willeke onder je aandacht. Onder de naam van de wilde kruidenvinder post Willeke hier haar ideeën en ervaringen met kruiden. Zo heb je de laatste maanden kunnen lezen welke olie je het beste als basis kunt gebruiken, hoe je massageolie maakt, wat nu precies goudsbloem is en hoe je hier zelf heerlijke zalf van kunt maken! Bezoek haar blog eens om inspiratie op te doen of je ervaringen te delen.

NIEUW IN DE WINKEL
In de afgelopen maanden hebben er daarvan twee reeds het licht mogen zien: het fab four-pakket en de rooibos-reeks!
- Het fab four pakket is een verzameling van de meest gewaardeerde seizoensmixen, samengesteld met hulp van jullie Theekampers! Zo is er een soort ‘best off’-pakket ontstaan, met voor ieder jaargetijde een heerlijke mix. Tezamen levert dat een pakket met voor ieder wat wils, voor een aantrekkelijke prijs!
- De rooibos-reeks: voor ieder seizoen bestaat een rooibosmix en voor alle rooibosliefhebbers hebben we nu deze 4 mixen samengebracht in 1 pakket, waarbij je tevens 10% goedkoper uit bent dan wanneer je de mixen los zou bestellen.

En heel héél binnenkort kan ook de honeybushreeks gevonden worden in onze webwinkel. Ook van honeybush bestaat een mix voor ieder seizoen en deze wilden we tevens gezamenlijk aanbieden voor een zacht prijsje. Hou hiervoor de webwinkel in de gaten!

ZWART, WIT, GROEN
Op facebook en twitter is er al een tijdje een marktonderzoek van Theekamp bezig met de grote vraag: welke zwarte, welke witte en welke groene thee vind jij het lekkerst? We hebben hier via de verschillende sociale media erg veel reacties op gekregen, wat ons heel goed geholpen heeft om een eerste inventaris te maken.
En dus is het tijd voor: experimenteren met groen, wit en zwart! Naast spannende mixen met theekamp-verantwoorde poëtische namen, zullen we ook meerdere gangbare combinaties in de winkel gaan plaatsen: voor ieder wat wils.

Proef, probeer, laat ons weten wat je ervan vindt en laat ons tevens vooral weten welke mix of combinatie je nog mist.

Heerlijk, deze tijd voor groen, ontwaken en plannen maken! Bij ons stroomt het goed en gedrieën voelen we stapels met ideeën en plannen opkomen, waarvan we reeds hard bezig zijn en reeds bezig zijn geweest om deze te verwezenlijken. Laat die lente maar komen en stromen!


Met verfrissende lentegroeten,
GerJan, Karin en Willeke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten