maandag 19 september 2011

Actie: Theetas + 1 gratis mix!

We hebben de theetas aangepast! Na ruggespraak met de Theekampers en na lang beraad hebben we besloten de omvang van de theetas aan te passen. De samenstelling ziet er nu als volgt uit:
- De “normale” variant wordt nu: 2 mixen & 1 los kruid.
- De “deluxe” versie wordt nu: 2 mixen & 1 etherisch olie.

Ook worden de theetassen goedkoper! De normale variant zal vanaf de herfst-theetas 2011 (zeer binnenkort in de winkel) voor 6,95 de deur uit gaan. De deluxe versie doen we voor 10,95 van de hand (deze prijzen zijn vanzelfsprekend inclusief verzendkosten).

Het idee achter de theetas is dat wij het zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Want als je lid bent van de theetas, heb je geen omkijken meer naar het op tijd bestellen van je favoriete tas: wij zorgen ervoor dat ieder jaargetijde de tas naar wens naar je verstuurd wordt! Het concept van de theetas is daarnaast ook prettig voor ons: met een vast aantal afnemers kunnen wij gerichter de mixen klaar maken en blijft er niets lang en ongebruikt op de planken liggen.

ACTIE!
Daarom zouden we graag iedereen die enthousiast is over het concept van de seizoensgebonden theetas als lid willen noteren. Om dit nu extra aantrekkelijk te maken, hebben we een heuse actie bedacht! En die luidt als volgt:

Wordt nu lid van de theetas en ontvang bij de herfst-theetas 2011 gratis 1 van de volgende 3 all-time favoriete mixen
.
- Keuze 1: Sala
- Keuze 2: Lenterooibos
- Keuze 3: Slaap zoet

Stuur een mailtje naar info@het-theekamp.nl en vermeld daarin de volgende twee dingen: welke tas je wenst (de normale of de deluxe) en je gewenste gratis mix.
Deze actie gaat nu in en laten we tevens nog doorlopen tijdens de herfst: zodra de winter-theetas in beeld zal komen, vervalt bovenstaande actie.

Dit was het voor nu. Binnenkort introduceren we met trots de herfst-theetas en in de tussentijd lezen we graag welke theetas we voor jou kunnen reserveren! Oh, en haal ook alle vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s, bekenden en totale vreemden over om lid te worden :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten