vrijdag 8 juli 2011

Willekes blog!

Groots nieuws! Sinds zeer kort heeft Willeke haar eigen blog: Willeke, de wilde kruidenvinder!
Hier zal Willeke een uitgebreid verdiepend licht schijnen op de kruiden die in onze webwinkel te vinden zijn: waar hebben we mee te maken en wat kan je met de gepresenteerde kruiden doen. Je zult er onder andere recepten voor cremes en champoo maken gaan vinden. Ook zal je wegwijs gemaakt worden over welke kruiden fijne thee-mixen zouden kunnen opleveren en welke oliƫn je kan gebruiken voor massageolie.
Haar blog is opgezet vanuit dezelfde ideologie als we onze webwinkel Theekamp hebben opgezet: het laagdrempelig maken van het gebruik van kruiden.
Willeke zal bloggen als haarzelf: ze geeft haar mening, beschrijft haar visie en deelt haar ervaringen. Ze nodigt een ieder uit om mee te doen en mee te delen!

Dit theekamp-blog blijft natuurlijk bestaan. Op dit blog gaan we namelijk rustig verder met jullie te berichten over de ontwikkelingen in onze webwinkel: de nieuwste producten, de laatste acties, de meest recente technische ontwikkelingen en wat al niet meer zal plaatsvinden in de nabije en verre toekomst.

En stiekum hopen we jullie allemaal gewoon in beide blogs tegen te komen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten