woensdag 31 maart 2010

Icoontjes

Op al onze producten zijn icoontjes te vinden. We gebruiken er momenteel vier en deze icoontjes zijn bedoeld om het vinden van een geschikte kruidenthee of etherische olie gemakkelijker te maken. De icoontjes zijn ontwikkeld door Helga, degene die ook ons geslaagde logo heeft ontworpen.
Er zijn twee icoontjes die de werking op je lichaam weergeven:
verwarmend
verkoelend
Een rood kruikje voor een verwarmende werking en een blauw ijsblokje om een verkoelende werking aan te geven.

Dan zijn er ook nog twee icoontjes die je kunnen helpen bij het bepalen van een goed product voor je gemoedstoestand.
rustgevend
opwekkend
Behoefte aan een kalmerende thee of een rustgevende geur? Zoek dan naar het oogje dat half gesloten is. Een oppepperthee nodig of een frisse opwekkende geur? Kies dan voor het geopende oogje.
Ook worden combinaties van icoontjes uit beide categorieën ingezet.

Zo hebben we momenteel veel kruidentheeën en kruidenmixen die zowel een verwarmend effect hebben op je lichaam, als een rustgevende werking kennen voor de geest. Denk maar eens aan lavendel thee of de verwarmende zaden mix. Als je op zoek bent naar een etherische olie met zowel een verkoelend effect op je lijf als een verkwikkend gevoel in je hoofd, dan vind je die in de vorm van pepermuntolie. En die herken je dus aan een icoontje met het ijsklontje en een icoontje van een geopend oogje. Zowel in de webwinkel als op de producten zelf zijn deze icoontjes te vinden.

In de beschrijvingen van elk product in de webwinkel vind je naast de genoemde icoontjes ook altijd een uitgebreidere uitleg van de werking, het effect en het gebruik van een bepaald product. Heb je echter geen zin of tijd om deze uitgebreidere uitleg door te lezen of de webwinkel door te spitten naar een gewenst product? Gebruik dan zeker de speciaal voor Theekamp ontworpen icoontjes om je keuze snel en efficiënt te kunnen maken.

Het maken van een keuze aan de hand van de icoontjes en de bijbehorende steekwoorden wordt nog gemakkelijker gemaakt als je naar de productenpagina’s gaat. Klik in het hoofdmenu op “Kruidenthee” of “Etherische olie” en je ziet links een snel keuzeoverzicht. De steekwoorden die gebruikt worden zijn verwarmend of verkoelend, en rustgevend of opwekkend. Hier kun je tevens zien hoeveel producten je gezochte effect kunnen bewerkstelligen.

Succes met het vinden van je gewenste product! Mocht je er niet uitkomen, neem dan rustig via mail, facebook, blog, twitter of hyves contact met ons op: we helpen je graag op weg!

Zonnige lentegroeten,
GerJan en Willeke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten