woensdag 22 december 2010

Het Theekampkerstpakket!

Even een blog zo net voor de feestdagen met daar in 2 meldingen en 1 wens.
Ten eerste willen we je graag attent maken op het Theekamp Kerstpakket. Omdat we de laatste tijd merken dat onze artikelen vaak gebruikt worden om cadeau te doen, wilden we graag onze bezoekers de mogelijkheid geven om ook een Kerstpakket bij ons te kunnen bestellen. En met de vriendelijke prijs van 12,50 (dat is dus inclusief verzendkosten), lijkt het ons een zeer geschikt presentje voor onder de kerstboom.

Het Theekamp Kerstpakket bestaat uit:
- Winterrooibos. Een verwarmende mix van rooibos, kaneel en gember. Heerlijk om te drinken tijdens het staren naar de open haard.
- Zilverspar. De geur van de kerstboom in een potje! Ook goed tegen verstopte luchtwegen en tevens desinfecterend.
- Kleine geursteen. Een schattige geursteen maakt dit pakket compleet. Om het verrassingseffect te verhogen, verklappen we nog niet welke er in jouw pakket zal zitten.
Met deze drie artikelen is dit natuurlijk al een geslaagd cadeau. En als je nu tevens de cadeau-optie toevoegt aan je bestelling, maken wij voor slechts 1,50 meer er een leuk cadeau-pakket van met een feestelijke kaart met daarop jouw gewenste tekst!

De tweede melding van deze nieuwsbrief is dat we bezig zijn met de Winter-Theetas 2010. Eén van de creaties waarover nagedacht wordt, is een zogeheten hoestmix. Meer hierover in een volgende Theekrans. Voor nu willen we slechts melden dat je je op kunt geven voor de Theetas. Je stuurt dan een mail naar info@theekamp.nl en vermeldt of je de ‘normale’ of de ‘deluxe’ versie wilt ontvangen. En wij zorgen dat je ieder kwartaal als één van de eersten je Theetas naar keuze zult ontvangen.

Dan rest er ons nog 1 wens. En dat is de wens dat jullie allemaal mooie feestdagen tegemoet gaan. Bij deze een prettige kerst gewenst en als we elkaar niet meer spreken: alvast een schitterend 2011. Maar we zien elkaar vast nog wel ergens de komende weken, op hyves, facebook of twitter bijvoorbeeld!

Kerstige groeten,
GerJan en Willeke
Namens het Theekamp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten