vrijdag 1 oktober 2010

Bestellingen graag naar gmail

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt is onze webwinkel de laatste dagen niet goed bereikbaar. Het kan zijn dat je een melding krijgt met een heleboel ingewikkelde technische regels of je krijgt een melding dat de pagina niet meer bestaat.
Niets is natuurlijk minder waar! De herfst-theetas is begin deze week in elkaar gezet en de leden van de Theekrans hebben de mailing hierover reeds gehad. Ook zijn er enkele nieuwe mixen in onze winkel te vinden en een paar overheerlijke nieuwe etherische olien. Ze zijn op dit moment slechts onzichtbaar...
Er wordt hard gewerkt om alles weer zichtbaar te krijgen en hopelijk zijn we snel weer online en zijn de nieuwe creaties en de nieuwste theetas weer in volle glorie te zien.

Je kunt natuurlijk gewoon blijven bestellen!

Dit kan je nu het beste doen via de mail. Ook als je wat info of prijzen nodig hebt, kun je die natuurlijk ook opvragen.
Het mailadres van info@het-theekamp.nl is door de website problemen momenteel onbereikbaar. We willen jullie dus vragen om al je vragen en bestellingen tijdelijk te sturen naar: theekamp@gmail.com. Daar worden ze gegarandeerd gelezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten