vrijdag 6 augustus 2010

Prijsvraag!

Trommelgeroffel, want…. voor het eerst doen we een officiële prijsvraag! Binnenkort zal er een nieuwe kruidenmix te koop zijn in de webwinkel: heimweethee. Deze speciale mix willen we graag speciaal aankleden. Op het etiket willen we namelijk een mooie en toepasselijke slogan zetten. Onze eerste Theekamp-prijsvraag is dan ook: waar denk jij aan bij heimweethee?
Bedenk een mooie slogan en de mooiste verdient een plaatsje op ons etiket! Eeuwige roem ligt in het verschiet, want natuurlijk zal ook je naam genoemd worden als je dit wilt. Je kunt je inzending sturen naar info@het-theekamp.nl of via twitter. In het laatste geval wel graag even @theekamp en #heimweethee erbij vermelden, zodat we de inzendingen goed terug kunnen vinden. We zijn erg benieuwd naar jullie creatieve uitspattingen en zien de slogans tegemoet!

3 opmerkingen:

  1. hmmm stof tot nadenken dus...
    Tot hoe lang kan ik meedoen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zolang de topslogan nog niet gevonden is, zal deze prijsvraag blijven lopen. Kom maar op met je creabea uitspattingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De sloganwedstrijd is per 21 augustus geeindigd. Hartelijk dank voor de mooie inzendingen allemaal! We gaan er de mooiste uitpikken en houden jullie natuurlijk op de hoogte als er een winnaar gevonden is!

    BeantwoordenVerwijderen